News parusahaan

  • sampurna tungtung -reinforced beton pipa kapang pallets

    sampurna tungtung -reinforced beton pipa kapang pallets

    Dina tanggal 7 Désémber 2021, kalayan sora kacapi, dua wadah OT terakhir nuju nuju ka palanggan anu terhormat.Urang hasil réngsé sakabéh urutan nu customer esteemed kami disimpen taun ka tukang, total 2612pcs, 244 ton.Kualitasna beuki hadé, kasarna kirang ti Ra3.2, manufa...
    Maca deui
  • Hiji wadah anyar pikeun Palanggan

    Hiji wadah anyar pikeun Palanggan

    Dina tanggal 17 Séptémber 2021, wadah énggal tina palet baja tuang / cincin handap pikeun kapang pipa beton parantos réngsé sareng dimuat kana wadahna.Kiwari, wadahna tina pallets kapang pipa beton / ring handap (dijieunna tina baja tuang) geus aya di buruan palabuhan, awaiting adat ...
    Maca deui
  • Nempatkeun pesenan pikeun kadua kalina

    Nempatkeun pesenan pikeun kadua kalina

    Hiji dinten dina satengah munggaran taun 2020, ujug-ujug kami nampi email ti palanggan anu naroskeun kami pikeun ngutip deui palet handap sareng nyarioskeun ka palanggan sabaraha palet anu tiasa dimuat kana wadah 20-ft.Hatur nuhun kana pangalaman saméméhna, urang gancang ngitung telat ...
    Maca deui
  • Ngadatangan Palanggan sareng Pabrikna

    Ngadatangan Palanggan sareng Pabrikna

    Dina Méi 2017, Déwan Propinsi Hebei pikeun Promosi Perdagangan Internasional ngayakeun paméran bahan wangunan, anu kabeneran aya di kota tempat nasabahna.Urang ngadaptarkeun sareng urang tiasa nyandak kasempetan ieu pikeun nganjang ka nasabah.Urang anjog hiji ...
    Maca deui