Silikon aluminium exchanger panas

Silicon aluminium heat exchanger bubuka produk:

The matak silikon aluminium exchanger panas husus pikeun condensing komérsial low nitrogén gas alat keur ngagolakkeun ieu tuang tina alloy aluminium silikon, kalawan efisiensi bursa panas tinggi, résistansi korosi, durability sarta karasa tinggi.Ieu lumaku pikeun exchanger panas utama boiler gas condensing komérsial kalawan dipeunteun beban panas handap 2100kW.

produk nu adopts prosés casting-tekanan low, sarta laju molding produk nu leuwih luhur ti éta produk sarupa di imah jeung di mancanagara.Bukaan beberesih anu tiasa dicabut dipasang di sisi.Sajaba ti éta, wewengkon bursa panas kondensasi gas flue adopts bahan palapis dipaténkeun parusahaan, nu éféktif bisa nyegah lebu jeung déposisi karbon.

 

Kaunggulan produk penukar panas aluminium silikon:

Kauntungannana spasi: struktur kompak, volume leutik, beurat lampu sarta spasi nempatan leutik;

Kaunggulan bahan: dijieunna tina alloy aluminium silikon, efisiensi bursa panas tinggi jeung lalawanan korosi kuat;

Kaunggulan fungsional: résistansi korosi asam super, konduktivitas termal super;Ngabalikeun aliran gas flue jeung cai pikeun nguatkeun bursa panas.

Fitur produk: chamber durukan ngabogaan aréa tungku badag, hawa low dina tungku jeung distribusi seragam.

efisiensi tinggi jeung hemat energi: efisiensi nepi ka 108% (suhu outlet cai 30 ℃)

Aman jeung dipercaya: desain usaha Rotary diadopsi pikeun cai sabudeureun tungku, nu avoids fenomena ngaduruk garing dina prosés aplikasi tina struktur;

hirup Service: euweuh weld, euweuh stress, hiji-waktos molding ku prosés casting rupa, aréa bursa panas badag tur hirup layanan panjang;

技术参数/型号
Data Téknis / Modél
单位
Unit
产品型号(壁挂式) Dipasang Tembok 产品型号(落地式)Floor-Standing
GARC-80 GARC-99 GARC-120 GARC-80 GARC-99 GARC-120 GARC-150 GARC-200 GARC-240 GARC-300 GARC-350 GARC-500 GARC-700 GARC-830 GARC-960 GARC-1100 GARC-1400 GARC-2100 GARC-2800(双体) GARC-4200(双体)
额定热输入
Input Panas Dipeunteun
kW 80 99 120 80 99 120 150 200 240 300 350 500 700 830 960 1100 1400 2100 2800 4200
供热水能力R
Kapasitas Pasokan Cai Panas Dipeunteun(△t=20℃)
m3/jam 3.5 4.3 5.2 3.5 4.3 5.2 6.5 8.6 11.3 14.2 16.5 23.2 33.1 35.7 41.3 52 60 90 120 180
最大水流量
Max.Aliran Cai
m3/jam 7.0 8.6 10.4 7.0 8.6 10.4 13 17.2 20.6 25.8 30.2 42.8 60.2 71.4 82.6 94.6 120 180 240 360
最低/最高系统水压
Mini/Max.Tekanan Cai System
bar 0.2/3
最高出水温度
Max.Suhu cai outlet
90
最大耗气量
Max.Konsumsi Gas
m3/jam 8 9.9 12 8 9.9 12 15 20 24 30 35 50 70 83 96 110 140 210 280 420
最大负荷80℃~60℃热效率
Efisiensi termal dina Max.Beban 80 ℃ ~ 60 ℃
% 96 103
最大负荷50℃~30℃热效率
Efisiensi termal dina Max.Beban 50 ℃ ~ 30 ℃
% 103
30%负荷30℃热效率
Efisiensi Termal dina 30% Beban & 30 ℃
% 108
CO排放
Émisi CO
PPM <40
NOx排放
Émisi NOx
mg/m3 <30
供水硬度
Teu karasa Pasokan Cai
mmol / L ≤0.6
供气种类
Jenis Pasokan Gas
/ 12T
供气压力(动压)
Tekanan Gas (dinamis)
kPa 2~5
燃气接口
Panganteur Gas
DN 25 32 40 50
出水接口
Panganteur Outlet Cai
DN 32
回水接口
Cai Balik Interface
DN 32 50 100
冷凝水排水口
Ukuran Outfall Cai Condensate
mm Φ15 Φ25 Φ32
锅炉排烟口
Ukuran Boiler Haseup Outlet
mm Φ110 Φ150 Φ200 Φ250 Φ300 Φ400
锅炉重量(空)
Boiler Beurat Net
kg 90 185 252 282 328 347 364 382 495 550 615 671 822 1390 1610 2780
电源
Sarat Sumber Daya
V/Hz 230/50 400/50
电功率
Daya listrik
kW 0.3 0.4 0.5 1.24 2.6 3.0 6.0 12.0
噪音 Noise dB <50 <55
锅炉尺寸
Ukuran Boiler
长度L mm 560 720 1250 1440 1700 2000 2510 2680 2510 2680
宽度W mm 470 700 850 850 1000 1000 1100 1170 2200 2340
高度H mm 845 1220 1350 1350 1460 1480 1530 1580 1530 1580

waktos pos: May-30-2022