Kumaha ngamajukeun pinuh premixed low nitrogén condensing boilers gas-dipecat

Pikeun leres-leres naekeun pasar tungku kondensasi, inovasi mandiri sareng perenah pasar perusahaan anu akurat mangrupikeun kaayaan anu dipikabutuh sacara alami, tapi kedah diperhatoskeun yén kembang waé sanés cinyusu, sareng unggal perusahaan ogé kedah ngahijikeun sacara vertikal sareng horisontal pikeun ngahontal kameunangan. - kaayaan win.Konperénsi ieu ogé nyayogikeun ideu ti tingkat téknis sareng pasar -

1)aspék téknis

Usaha kedah innovate téhnologi sorangan, tapi teu balik panto katutup.Éta ogé kudu kolaborasi di inovasi téhnologis tur jadi alus dina babagi, ku kituna laun ngaronjatkeun domestik pinuh premixed ranté industri tungku condensing, ngaronjatkeun tingkat sakabéh domestik pinuh premixed condensing téhnologi, align kalawan téhnologi internasional, sarta lulus pasar.Aturan jempol pikeun téknologi condensing nyaéta survival of the fittest.The condensing tuang silikon-aluminium exchanger panas mandiri dikembangkeun ku Lanyan Hi-Tech nyaéta awak tungku dipaké dina pinuh premixed low nitrogén condensing boiler.Saprak panalungtikan sarta pamekaran taun 2015, dua transformasi utama geus réngsé, sarta geus affirmed ku dulur di industri.The tuang silikon-aluminium exchanger panas nambihan tetempoan geulis tur nyumbang kakuatan sorangan ka condensing boiler.

2)aspék pasar

Perlu nengetan poténsi pasar pemanasan kidul sareng pinuh nyumponan kabutuhan rupa-rupa pasar tengah kidul sareng pasar luhur pikeun produk.Pikeun ningkatkeun efisiensi pamakean énérgi, aplikasi pasar sistem multi-énergi produk sapertos tungku kondensasi sareng pompa panas tiasa dilaksanakeun di sababaraha daérah;Sajaba ti éta, perlu nengetan publisitas., pituduh, ngaidentipikasi fokus publisitas, gambaran umum pamaké dina tungku condensing nyaeta "mahal", publisitas ogé kudu pituduh pamaké ngartos, nengetan kanyamanan sarta hemat energi tina tungku condensing;ogé ngadegkeun Sistim distribusi pasar sora jeung sistem rojongan pikeun pituduh perenah dealer.Pompa panas sumber hawa gas-dipecat bebas dirancang sarta dikembangkeun ku Lanyan Hi-Tech geus dioperasikeun di loba tempat di Hebei taun ieu.Mesin gas dipaké pikeun ngajalankeun compressor pikeun minuhan kaperluan poéan cooling, pemanasan sarta cai panas domestik, nu bisa ngawujudkeun integrasi cooling sarta pemanasan, sarta ogé cai panas Doméstik bisa disadiakeun "gratis".Kebangkitan pompa panas sumber hawa gas-dipecat geus ngurangan tekanan ékspansi kapasitas kakuatan sarta diwanohkeun adjustment kasaimbangan listrik jeung gas.Pikeun perusahaan, ogé kedah ngarumuskeun standar anu relevan.Pikeun ngadamel produk sacara internal, éta ogé kedah nyayogikeun jasa sacara éksternal, ningkatkeun kamampuan jasa tanaga saatos-jualan, sareng ngarumuskeun spésifikasi standar kalebet pamasangan boiler témbok-gantung, saatos-jualan sareng prosés-prosés sanésna pikeun ngajamin teu hariwang saatos penjualan.Ningkatkeun konservasi énergi sistem, ngamajukeun solusi sistematis, ngarumuskeun manual instruksi pamasangan sistem, ngabakukeun peraturan téknis pamasangan sistem, sareng nyayogikeun produk sareng jasa pemanasan sistematis pikeun konsumén.

nyimpulkeun:

Saatos sababaraha taun éksplorasi téknologi kondensasi, seueur perusahaan domestik parantos ngawasa téknologi anu relevan, sareng kasadaran pangguna parantos ningkat sacara signifikan.Dina waktos anu sami, standar industri anu relevan laun-laun ningkat.Ku alatan éta, dina promosi kawijakan "karbon ganda" jeung lingkungan pasar, promosi tungku condensing bisa digambarkeun salaku trend umum tur turutan trend.Pikeun pamaké, produk tungku condensing hemat energi jeung ramah lingkungan bakal asupkeun leuwih rumahtangga;pikeun industri, eta pasti bakal reshuffle na reshape struktur pasar.Dina hal ieu, usaha di industri ogé kedah serius nungkulan eta, nyaho yén téhnologi téh daya saing inti, sarta maranéhanana kudu terus innovate sarta meta sasuai, ku kituna pikeun nangkep inisiatif dina parobahan pasar upcoming.


waktos pos: Jun-08-2022