boiler nitrogén low

一,Naon téh boiler nitrogén low?

Boiler low-nitrogen umumna nujul ka boiler gas-dipecat kalawan émisi nitrogén oksida handap 80mg/m3.

  • efisiensi ultra-luhur (nepi ka 108%);
  • Émisi ultra-rendah zat ngabahayakeun (NOX kirang ti 8ppm / 18mg / m3);
  • tapak suku ultra-low (1,6m2/tonnage);
  • Kontrol ultra-cerdas (Siemens controller);
  • Suhu gas knalpot ultra-rendah (sahandapeun 35);
  • Operasi ultra-sepi (45 dB);
  • Perlindungan ultra-kaamanan (11 lapisan panyalindungan);
  • Penampilan super exquisite (penampilan bodas tiis);
  • panel kontrol super ramah-pamaké (LCD);
  • hirup jasa panjang (40 taun);
  • tekanan gas ultra-low (1.7 ~ 2.1kpa);
  • Ultra-luhur rentang adjustment ratio: 1: 7 (15 ~ 100%);
  • Kabayang bantalan beban universal (gampang diangkut sareng ngalereskeun).

二,Kumaha boilers nitrogén low jalan

Boiler low-nitrogén ditingkatkeun dina dasar boilers biasa.Dibandingkeun sareng alat keur ngagolakkeun tradisional, alat keur ngagolakkeun nitrogén low utamana ngagunakeun rupa-rupa téknologi kontrol optimasi durukan pikeun ngurangan suhu durukan, kukituna ngurangan émisi NOx, sarta gampang ngahontal émisi NOx kirang ti 80mg / m3, malah sababaraha low nitrogén boiler NOx émisi bisa jadi low sakumaha 30mg. /m3.

Téknologi durukan nitrogén rendah utamina ngatur suhu durukan sareng ngirangan ngahasilkeun oksida nitrogén termal.

三,Naon jinis boiler nitrogén rendah anu aya?

1Resirkulasi gas buang boiler low nitrogen

Boiler resirkulasi gas nitrogén rendah nyaéta sirah tekanan anu ngagunakeun hawa anu ngadukung durukan pikeun nyedot sabagian tina gas buang durukan deui kana kompor, dimana éta dicampur sareng hawa pikeun durukan.Kusabab recirculation tina gas flue, kapasitas panas tina durukan gas flue badag, sahingga suhu durukan dikontrol dina 1000 derajat, kukituna ngurangan formasi oksida nitrogén.

2Boiler nitrogén low premixed pinuh

The pinuh premixed low-nitrogén alat keur ngagolakkeun adopts téhnologi pinuh premixed, nu bisa ngahontal hiji babandingan Pergaulan idéal ku nyaluyukeun gas jeung hawa durukan, sarta ngahontal durukan lengkep suluh.Jeung low-nitrogén alat keur ngagolakkeun burner bisa ngabentuk campuran gas seragam dicampur saméméh gas jeung hawa durukan-ngarojong asup kana tungku, lajeng kaduruk stably, ngurangan émisi oksida nitrogén.

未标题-1

Kaunggulan: seragam mindahkeun panas radiator, ningkat inténsitas mindahkeun panas;speed durukan optimal, suhu jeung kaamanan;ngaronjat wewengkon radiasi;inténsitas radiasi Unit adjustable;Pamulihan panas laten tina vaporization.

 

四,Retrofit of Low Nitrogén Boiler

01)Boiler Low Nitrofit Retrofit

图片1

Transformasi nitrogén rendah boiler nyaéta téknologi resirkulasi gas buang, nyaéta téknologi pikeun ngirangan oksida nitrogén ku cara ngenalkeun deui bagian tina haseup boiler kana tungku sareng nyampur sareng gas alam sareng hawa pikeun durukan.Nganggo téknologi resirkulasi gas buang, suhu durukan di daérah inti boiler diréduksi, sareng koéfisién hawa kaleuwihan tetep teu robih.Dina kaayaan efisiensi boiler henteu diréduksi, formasi oksida nitrogén dihalang, sareng tujuan ngirangan émisi oksida nitrogén kahontal.

Dina raraga mastikeun durukan lengkep suluh, biasana perlu nyadiakeun proporsi tangtu kaleuwihan hawa salian volume hawa teoritis diperlukeun pikeun durukan.Dina premis pikeun mastikeun efisiensi termal tina durukan, hiji koefisien hawa kaleuwihan leutik dipilih pikeun ngaleutikan konsentrasi oksigén dina gas flue., bakal tiasa sacara efektif ngahambat formasi NOx.

Kanyataanna, transformasi low-nitrogén tina dandang nyaéta téknologi resirkulasi gas buang, nyaéta téknologi pikeun ngirangan oksida nitrogén ku cara ngenalkeun deui bagian tina haseup boiler kana tungku sareng nyampur sareng gas alam sareng hawa pikeun durukan.Nganggo téknologi resirkulasi gas buang, suhu durukan di daérah inti boiler diréduksi, sareng koéfisién hawa kaleuwihan tetep teu robih.Dina kaayaan efisiensi boiler henteu dikirangan, formasi oksida nitrogén diteken, sareng tujuan ngirangan émisi oksida nitrogén kahontal.

Nalika alat keur ngagolakkeun dijalankeun dina beban tinggi, volume hawa blower biasana ngaronjat pikeun ngaronjatkeun suhu tungku.Dina waktos ayeuna, kaleuwihan koefisien hawa sering ageung, suhu tungku tinggi, sareng jumlah NOx anu dibangkitkeun ageung.Alat keur ngagolakkeun low-nitrogén ngalir lancar dina kaayaan beban tinggi, sarta dina waktos anu sareng ngadalikeun hawa tungku, nu bisa éféktif ngurangan generasi NOx.

Oksida nitrogén NOx dihasilkeun alatan oksidasi N2 dina hawa durukan dina aksi suhu luhur.Transformasi low-nitrogén bisa éféktif ngadalikeun hawa durukan handap 1000 derajat.konsentrasi pisan ngurangan.

02Low-nitrogen Retrofit of Gas Boiler

1Boiler renovasi awak utama

Pikeun transformasi low-nitrogén tina tungku baja tradisional skala badag umumna, éta biasana diperlukeun pikeun transformasi tungku jeung wewengkon pemanasan, supados alat keur ngagolakkeun gas nundutan leuwih pinuh, sarta eusi nitrogén oksida dina gas flue ieu salajengna ngurangan, sarta tungtungna. tujuan transformasi gas-nitrogén low kahontal.

2Burner Retrofit

Sacara umum, métode retrofit nitrogén low pikeun boilers gas nyaeta burner retrofit.Urang milih ngaganti burner low-nitrogén sangkan burner leuwih hemat energi, ramah lingkungan tur efisien, kukituna ngurangan eusi amonia oksida dina knalpot boiler.Pembakar nitrogén low dibagi kana nitrogén biasa sareng ultra-rendah.Eusi NOx tina burner biasa antara 80mg/m3 jeung 150mg/m3, sedengkeun eusi NOx burners NOx ultra-low leuwih handap 30mg/m3.

Transformasi amonia rendah tina boiler gas-dipecat utamana dilaksanakeun dina dua cara di luhur.Burner retrofit nitrogén low, biasana cocog pikeun boilers gas leutik.Lamun alat keur ngagolakkeun gas badag kudu dipasang deui kalawan nitrogén low, tungku jeung burner kudu dilaksanakeun dina waktos anu sareng, ku kituna boiler utama jeung burner bisa cocog jeung dioperasikeun éfisién.

 

 


waktos pos: Jun-14-2022