Boiler kondensasi nitrogén rendah mangrupikeun tren

Dina jaman "karbon ganda", éta penting pikeun ngamajukeun tungku condensing

Ngeunaan kasang tukang "karbon ganda", dina sarat kawijakan hemat energi jeung perlindungan lingkungan, tungku condensing pasti bakal meunang spasi lega pikeun pangwangunan.Nanging, kusabab kamajuan téknologi sareng paningkatan pangakuan pasar, éta mangrupikeun prosés bertahap.Sanajan kaunggulan efisiensi tinggi jeung hemat energi tungku condensing geus salawasna geus dipikawanoh ku industri, dibandingkeun jeung tungku témbok-gantung biasa, ukuran pasar maranéhanana sakabéhna can digali.

Kiwari, paménta pikeun kualitas beuki rupa-rupa, kawijakan "karbon ganda" terus diwanohkeun, sarta standar industri relevan terus ningkat, jeung sajabana, sakabéh nu geus mawa kasempetan anyar pikeun tumuwuhna pasar tungku condensing.Penting pikeun ngamajukeun tungku kondensasi dina waktos anu pas.

Status pasar tungku condensing

Kusabab boiler kondensasi diasupkeun ka pasar Cina, ukuran pasar sakabéh boiler kondensasi (kondensasi prémixed pinuh, kondensasi recovery gas flue, recovery gas flue + kondensasi nitrogén low) geus mertahankeun tumuwuhna ajeg sanajan basa leutik.Sababaraha daérah ngalaman kamekaran gancang dina tahapan.Contona, dina "Boiler Air Pollutant Émisi Standar" dilaksanakeun di Beijing, standar wates émisi of 30mg / m3 geus greatly diwanohkeun ngembangkeun furnaces condensing dina taun éta.Dina satengah munggaran 2017, pasar tungku condensing ngahontal pertumbuhan sataun-on-taun 41%.Numutkeun kana "Rencana Lima Taun ka-14" Laporan Pangembangan Industri Perkakas Gas Cina, salami periode "Rencana Lima Taun ka-13", total volume penjualan tungku kondensasi di pasar ngahontal ampir 1.3 juta unit, ngitung 7% tina total volume penjualan pasar boiler témbok-gantung dina mangsa ieu, kalayan laju pertumbuhan taunan rata-rata éta 11%.

Di antarana, alesan utama pangsa pasar leutik tungku condensing nyaéta yén dina hiji sisi, téknologi awal henteu dewasa.Saatos tungku condensing brand Éropa asup ka pasar Cina, alatan pajeulitna temperament domestik jeung kualitas cai, fenomena "acclimatization" mucunghul, sarta pangaruh pamakéan éta unsatisfactory.Di sisi anu sanésna, kusabab waktos tinggi sareng biaya tenaga kerja anu dipikabutuh pikeun téknologi kondensasi, aya sakedik perusahaan dina panyebaran awal, sanés promosi kauntungan tina tungku kondensasi.Sajaba ti éta, boilers témbok-tungtung low-tungtung salila periode "batubara-to-gas" ogé squeezed spasi ngembangkeun furnaces condensing.

Salaku konservasi énergi jeung perlindungan lingkungan laun jadi trend mainstream of developmental jeung sarat pamaké pertengahan ka luhur-tungtung pikeun produk nyaman terus ningkat, ngembangkeun industri geus diasupkeun kana tahap anyar.Sanajan lolobana tungku condensing pinuh premixed on pasar éta ti merek asing, Chunjiang Plumbing Bebek téh deeply sadar parobahan pasar.Dina taun-taun ayeuna, seueur merek domestik ogé aktip nyebarkeun sareng bersaing pikeun ngaluncurkeun produk tungku kondensasi anu lengkep sareng téknologi anu langkung dewasa.Di pasar ritel, kasadaran pangguna parantos ningkat sacara signifikan.

Data anu relevan nunjukkeun yén dina tilu kuartal kahiji 2021, total penjualan boiler témbok-ditémbak gas nyaéta 2,0563 juta unit, turunna sataun-on-taun 17,49%, dimana volume penjualan tungku kondensasi nyaéta 192,700 unit. , nu dua kali sataun-on-taun.

Tanjeunna promosi tungku condensing imperatif

The tungku condensing teu ngan beroperasi éfisién, tapi ogé ngahemat énergi.Dina kasus harga énergi anu luhur, éta tiasa ngabantosan pangguna ngahémat énergi sareng ngahémat biaya pamakean.Lamun bisa loba dipaké di pasar, éta bakal mibanda sababaraha harti——

▶︎ Anu kahiji nyaéta sarat strategis tina tujuan "dua-karbon"."Puncak karbon, nétralitas karbon" taun ieu ditulis dina laporan pagawéan pamaréntah pikeun kahiji kalina dina dua sesi, sareng sababaraha daérah parantos ngarumuskeun tujuan "karbon ganda" bertahap, maksa transformasi sareng ningkatkeun rupa-rupa industri.Dina industri boiler témbok-gantung, tungku condensing hemat energi jeung ramah lingkungan anu undoubtedly leuwih luyu jeung syarat réduksi émisi, nu bisa digambarkeun salaku narabas penting dina industri boiler témbok-gantung.

▶︎ Kadua, promosi tungku kondensasi diperyogikeun ku pasar.Dina kontéks pertumbuhan kontinyu tina pasar pemanasan kidul, tungku kondensasi anu lengkep premixed tiasa langkung saé nyumponan kabutuhan pangguna di pasar ieu pikeun produk kualitas luhur, kanyamanan luhur, sareng pasar incremental lumayan.Pasar ngagantian "batubara-to-gas" di kalér ogé geus ngarilis leuwih paménta pikeun produk pertengahan ka luhur-tungtung, tur aya kasempetan taya pikeun tungku condensing.

Sajaba ti éta, dina "Condensing Gas Panas Cai manaskeun Téhnologi jeung Pasar Seminar" diayakeun ku Gas pemanasan Komite Profesional Cabang Gas tina Téknik Sipil Cina Society anyar, Wang Qi, diréktur Komite Profesional Pemanasan Gas Cina, dikedalkeun pamadegan na. on The kabutuhan popularizing tungku condensing jeung kumaha ngapopulérkeun tungku condensing anu expounded.Di antarana, tina sudut pandang industri, kabutuhan promosi tungku kondensasi tiasa diringkeskeun kieu:

Saatos "batubara ka gas", industri alat keur ngagolakkeun témbok boga overcapacity sarta merlukeun urgent of ngaronjatkeun industri.Peran tungku kondensasi kualitas luhur dina ngamajukeun pamekaran kualitas luhur industri sareng ngarobih polana jelas;dina ngagantian / pasar ritel, industri ieu kacida kalapa, sarta téhnologi condensing canggih Ieu titik konci pikeun ngaronjatkeun daya saing produk inti produk.Diréktur Wang Qi ogé nerangkeun dina seminar yén révisi vérsi énggal standar efisiensi énergi "GB 20665" bakal diwanohkeun, sareng ruang lingkup efisiensi énergi bakal ningkat pisan di hareup.

Dina waktos ayeuna, promosi tungku kondensasi mangrupikeun tren umum, boh tina sudut pandang pasar sareng industri.


waktos pos: Jun-03-2022