Warta

  • Pompa panas bakal janten tren pemanasan hareup

    Kabinét Walanda ngumumkeun yén ti 2026, pompa panas hibrid (hybride warmtepomp) bakal janten standar pikeun pemanasan bumi.Ieu ngandung harti yén ti taun ieu, jalma-jalma kedah ngalih ka alternatif anu langkung sustainable nalika ngagentos sistem pemanasan sentral (cv-ketel).Sareng deuih...
    Maca deui
  • boiler nitrogén low

    一, Naon ari boiler nitrogén rendah?Boiler low-nitrogen umumna nujul ka boiler gas-dipecat kalawan émisi nitrogén oksida handap 80mg/m3.efisiensi ultra-luhur (nepi ka 108%);Émisi ultra-rendah zat ngabahayakeun (NOX kirang ti 8ppm / 18mg / m3);tapak suku ultra-low (1,6m2/tonnage);Ultra-intel...
    Maca deui
  • Kumaha ngamajukeun pinuh premixed low nitrogén condensing boilers gas-dipecat

    Dina raraga sabenerna naekeun pasar tungku condensing, inovasi bebas sarta perenah pasar akurat tina usaha anu kaayaan diperlukeun sacara alami, tapi kudu dicatet yén kembang nyalira teu cinyusu, sarta unggal perusahaan ogé kudu ngahijikeun vertikal sarta horisontal pikeun ngahontal hiji . ..
    Maca deui
  • Boiler kondensasi nitrogén rendah mangrupikeun tren

    Dina jaman "karbon ganda", éta imperatif pikeun ngamajukeun condensing furnaces Ngeunaan "karbon ganda" tukang, dina sarat kawijakan hemat energi jeung perlindungan lingkungan, nu tungku condensing pasti bakal meunang spasi lega pikeun pangwangunan.H...
    Maca deui
  • Silikon aluminium exchanger panas

    Silikon aluminium exchanger panas

    Perkenalan produk penukar panas aluminium silikon: penukar panas aluminium silikon tuang khusus pikeun kondensasi komérsial boiler gas nitrogén rendah tuang tina alloy aluminium silikon, kalayan efisiensi bursa panas anu luhur, résistansi korosi, daya tahan sareng karasa tinggi.Ieu lumaku pikeun ...
    Maca deui
  • Tarjamahan katalog produk pikeun penukar panas sareng dandang cai panas

    Dinten, kami geus réngsé tarjamah tina brosur tina 3 produk utama urang, sarta narjamahkeun sakabéh brosur tina 3 produk utama urang kana basa Inggris jeung Rusia: -Commercial condensing tuang silikon aluminium gas pemanasan tungku;- Low nitrogén condensing tuang silikon aluminium gas alat keur ngagolakkeun;- Hawa...
    Maca deui
  • Kusabab wabah makuta anyar, jumlah penerbangan internasional parantos ngirangan pisan, sareng ngaluarkeun paspor biasa pikeun tujuan pribadi ogé parantos lirén.Dunya bener-bener kacau.Iraha urang tiasa ngahanca bursa internasional normal?
    Maca deui
  • Ormicron-COVID2019-Pipa kapang Usuk

    Anyar-anyar ieu, virus Omicron sumebar di seueur tempat di China, sareng ampir satengahna China ngagaduhan virus éta.Sanajan kitu, produksi urang teu acan nyangsang sarta dieureunkeun, urang masih didieu ngantosan pesenan anjeun - beton pipe kapang pallets / bertulang beton pipa kapang Usuk / ring handap, sarta séjén ...
    Maca deui
  • bertulang kapang pipa beton Usuk - manhole liner Usuk - 1050PP

    Kaulinan Paralimpik Usum Usum Beijing 2022 parantos ngahontal kacindekan anu suksés, sareng pabrik urang parantos ngamimitian ngahasilkeun dina kapasitas pinuh.Rebo kamari, customer heubeul urang dikirim panalungtikan sejen, a husus semén / pipa beton kapang Usuk / Usuk handap: liner Usuk-1050PP.Kami kantos ngahasilkeun 100 ...
    Maca deui
  • Paralimpiade usum 2022 Beijing

    Paralimpiade Usum Usum badé sumping, kuring ngarep-ngarep atlit ti sakumna dunya hasil anu saé
    Maca deui
  • musim semi beuki haneut, kembang beuki mekar

    Olimpiade Usum tiis Beijing 2022 parantos kacindekan.Saban nagara anu milu parantos ngahontal prestasi anu saé, sareng kami hoyong ngucapkeun ucapan salamet ka para atlit ti sadaya nagara.Musim semi mekar, salju sareng és ngalebur, musim semi 2022 nyaéta ...
    Maca deui
  • 42 Produk beberesih Jeung Poto Samemeh jeung Saatos Unforgettable

    Kami ngarepkeun anjeun mikaresep produk anu kami nyarankeun! Sadayana dipilih sacara mandiri ku éditor kami. Perhatikeun yén upami anjeun mutuskeun balanja tina tautan dina halaman ieu, BuzzFeed tiasa nampi persentase penjualan atanapi kompensasi sanés tina tautan dina halaman ieu. Oh , sareng FYI - harga akurat sareng di sto...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2