. Cina Condensing tipe pinuh premixed tuang silikon aluminium exchanger panas pikeun floor-nangtung tungku pemanasan / manaskeun cai (LD tipe) pabrik jeung suppliers |Casiting

Condensing tipe pinuh premixed tuang silikon aluminium exchanger panas pikeun floor-ngadeg tungku pemanasan / manaskeun cai (tipe LD)

Katerangan pondok:

Spésifikasi produk: 80KW, 99KW, 120KW;

Pikeun lanté-nangtung leutik condensing boilers / pamanas jeung pamanas cai condensing volumetric;

Desain kompak sareng dipercaya, beurat hampang;

3waterways design Paralel, résistansi cai leutik;

Ngabalikeun aliran gas flue jeung cai pikeun ngaronjatkeun bursa panas;

Monoblock casting, hiji-waktos molding, umur panjang


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Parameter téknis utamatipe LDinblock casting Silicon Aluminium Magnésium Alloy exchanger panas

Data Téknis / Modél

hijian

GARC-AL60

GARC-AL80

GARC-AL99

GARC-AL120

Input Panas dipeunteun maksimum

KW

60

80

99

120

Suhu cai outlet maksimum

80

80

80

80

Min / Max tekanan sistem cai

Bar

0.2/3

0.2/3

0.2/3

0.2/3

kapasitas suplai cai panas

M3/jam

2.6

3.5

4.3

5.2

aliran cai maksimum

M3/jam

5.2

7.0

8.6

10.4

suhu gas buang

<80

<80

<80

<80

suhu gas buang

<45

<45

<45

<45

Kapindahan condensate maksimum

L/h

5.1

6.9

8.5

10.2

Nilai PH cai condensate

-

4.8

4.8

4.8

4.8

Diaméter panganteur flue

mm

100

100

100

100

Pasokan cai sareng ukuran antarmuka uih deui

-

DN32

DN32

DN32

DN32

Exchanger panas Gemblengna ukuran

L

mm

420

420

420

420

W

mm

402

402

402

402

H

mm

730

730

730

730

Tujuan Komersial Pra-campuran Condensing Tipe Gas-Dipecat Pemanasan Boiler (OEM)

全预混冷凝小型落地炉技术参数

Conto Aplikasi

散热器或地暖的采暖循环系统

Pangembangan sareng Produk Produksi

Inblock matak Silicon Magnésium Aluminium Alloy Exchanger Panas

The matak silikon aluminium exchanger panas husus pikeun condensing komérsial low nitrogén gas alat keur ngagolakkeun ieu tuang tina silikon aluminium alloy magnésium, kalawan efisiensi bursa panas tinggi, résistansi korosi, durability sarta karasa tinggi.Ieu lumaku pikeun exchanger panas utama boiler gas condensing komérsial kalawan dipeunteun beban panas handap 2100 kW.

produk nu adopts prosés casting-tekanan low, sarta laju molding produk nu leuwih luhur ti éta produk sarupa di imah jeung di mancanagara.Bukaan beberesih anu tiasa dicabut dipasang di sisi.Sajaba ti éta, wewengkon bursa panas kondensasi gas flue adopts bahan palapis dipaténkeun parusahaan, nu éféktif bisa nyegah lebu jeung déposisi karbon.

图片1
图片2
图片3

28Kw~46Kw Panas Exchanger

60Kw ~ 120Kw Exchanger Panas

150Kw ~ 350Kw Exchanger Panas

图片4

500Kw ~ 700Kw Heat Exchanger

cvdscv

1100Kw ~ 1400Kw Exchanger Panas

dsad

2100Kw Exchanger Panas

Panalungtikan profésional, manufaktur profésional, ngungudag unwavering kaunggulan "mangrupakeun filsafat bisnis urang.

Tim R&D inovatif ngeunaan Blue-Flame Hi-Tech tiasa nyayogikeun solusi pribadi pikeun pangguna, tim pabrik kami dirancang khusus pikeun sumber hawa kelas dunya, sumber cai, sumber taneuh sareng sumber limbah produk unit pompa panas mesin gas, ku kituna pangguna tiasa nampi a pangalaman hemat energi praktis.Blue-Flame Hi-Tech ditangtukeun pikeun jadi "supplier utama dunya tina refrigeration gas-Powered, pemanasan sarta sistem cai panas / boiler domestik".

Sajarah Pangwangunan

csc

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami