. Cina pinuh premixed tuang silikon aluminium exchanger panas pikeun boiler komérsial (tipe M) pabrik jeung suppliers |Casiting

pinuh premixed tuang silikon aluminium exchanger panas pikeun alat keur ngagolakkeun komérsial (tipe M)

Katerangan pondok:

Spésifikasi produk: 150KW, 200KW, 240KW, 300KW, 350KW;

Struktur kompak, kapadetan luhur sareng kakuatan tinggi;

Saluran cai anu tiasa dipisahkeun;

Desain kolom fin conductive termal, kapasitas bursa panas kuat;

Desain saluran cai unik kalayan lalawanan low;

Tuang tina silikon aluminium alloy magnésium, efisiensi bursa panas High, résistansi korosi kuat, ekonomis jeung awét.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Parameter téknis utamaTipe Minblock casting Silicon Aluminium Magnésium Alloy exchanger panas M

Data Téknis / Modél

hijian

GARC-AL150

GARC-AL200

GARC-AL240

GARC-AL300

GARC-AL350

Input Panas dipeunteun maksimum

KW

150

200

240

300

350

Suhu cai outlet maksimum

80

80

80

80

80

Min / Max tekanan sistem cai

Bar

0.2/3

0.2/3

0.2/3

0.2/3

0.2/3

kapasitas suplai cai panas

m3/jam

6.5

8.6

10.3

12.9

15.1

aliran cai maksimum

m3/jam

13.0

17.2

20.6

25.8

30.2

suhu gas buang

<70

<70

<70

<70

<70

suhu gas buang

<45

<45

<45

<45

<45

Kapindahan condensate maksimum

L/h

12.8

17.1

20.6

25.7

30.0

Nilai PH cai condensate

-

4.8

4.8

4.8

4.8

4.8

Diaméter panganteur flue

mm

150

200

200

200

200

Pasokan cai sareng ukuran antarmuka uih deui

-

DN50

DN50

DN50

DN50

DN50

Exchanger panas Gemblengna ukuran

L

mm

347

432

517

602

687

W

mm

385

385

385

385

385

H

mm

968

968

968

968

968

Tujuan komérsial Premixed Low Nitrogen Condensing Tipe Gas-dipecat Pemanasan Boiler (OEM)

蓝焰高科冷凝铸铝燃气锅炉 OEM(高清 第9页)2022_01
生活热水和散热片循环系统

Pangembangan sareng Produk Produksi

Inblock matak Silicon Magnésium Aluminium Alloy Exchanger Panas

The matak silikon aluminium exchanger panas husus pikeun condensing komérsial low nitrogén gas alat keur ngagolakkeun ieu tuang tina silikon aluminium alloy magnésium, kalawan efisiensi bursa panas tinggi, résistansi korosi, durability sarta karasa tinggi.Ieu lumaku pikeun exchanger panas utama boiler gas condensing komérsial kalawan dipeunteun beban panas handap 2100 kW.

produk nu adopts prosés casting-tekanan low, sarta laju molding produk nu leuwih luhur ti éta produk sarupa di imah jeung di mancanagara.Bukaan beberesih anu tiasa dicabut dipasang di sisi.Sajaba ti éta, wewengkon bursa panas kondensasi gas flue adopts bahan palapis dipaténkeun parusahaan, nu éféktif bisa nyegah lebu jeung déposisi karbon.

图片1
图片2
图片3

28Kw~46Kw Panas Exchanger

60Kw ~ 120Kw Exchanger Panas

150Kw ~ 350Kw Exchanger Panas

图片4

500Kw ~ 700Kw Heat Exchanger

cvdscv

1100Kw ~ 1400Kw Exchanger Panas

dsad

2100Kw Exchanger Panas

Panalungtikan profésional, manufaktur profésional, ngungudag unwavering kaunggulan "mangrupakeun filsafat bisnis urang.

Tim R&D inovatif ngeunaan Blue-Flame Hi-Tech tiasa nyayogikeun solusi pribadi pikeun pangguna, tim pabrik kami dirancang khusus pikeun sumber hawa kelas dunya, sumber cai, sumber taneuh sareng sumber limbah produk unit pompa panas mesin gas, ku kituna pangguna tiasa nampi a pangalaman hemat energi praktis.Blue-Flame Hi-Tech ditangtukeun pikeun jadi "supplier utama dunya tina refrigeration gas-Powered, pemanasan sarta sistem cai panas / boiler domestik".

Sajarah Pangwangunan Pabrik Kami

csc

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami