. Cina pinuh premixed tuang silikon aluminium exchanger panas pikeun boiler komérsial (tipe L) pabrik jeung suppliers |Casiting

pinuh premixed tuang silikon aluminium exchanger panas pikeun alat keur ngagolakkeun komérsial (tipe L)

Katerangan pondok:

Spésifikasi produk: 500KW, 700KW, 1100KW, 1400KW, 2100KW;

Wewengkon permukaan kamar durukan 50% langkung ageung tibatan produk anu sami, suhu permukaan jero ruangan durukan langkung handap, sareng distribusina langkung seragam;

Saluran cai sabudeureun chamber durukan adopts desain Rotary, nu Sacara stuktur avoids fenomena ngaduruk garing salila exchanger dipaké;

Volume cai awak exchanger panas nyaéta 22% leuwih badag batan produk sarupa séjénna, sarta aréa cross-sectional saluran cai ngaronjat sacara signifikan;

The chamfering tina saluran cai dioptimalkeun ku simulasi komputer, hasilna lalawanan cai handap sarta ngurangan kamungkinan limescale;

Desain unik tina alur diversion jero saluran cai ngaronjatkeun aréa exchanger panas, ngaronjatkeun pangaruh aliran ngagalura, sarta strengthens mindahkeun panas internal.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Parameter téknis utamaLngetikinblock casting Silicon Aluminium Magnésium Alloy exchanger panas

Data Téknis / Modél

hijian

GARC-AL 500

GARC-AL 700

GARC-AL 1100

GARC-AL 1400

GARC-AL 2100

Input Panas dipeunteun maksimum

KW

500

700

1100

1400

2100

Suhu cai outlet maksimum

80

80

80

80

80

Min / Max tekanan sistem cai

Bar

0.2/3

0.2/3

0.2/3

0.2/3

0.2/3

kapasitas suplai cai panas

m3/jam

21.5

30.1

47.3

60.2

90.3

aliran cai maksimum

m3/jam

43.0

60.2

94.6

120.4

180.6

suhu gas buang

<70

<70

<70

<70

<70

suhu gas buang

<45

<45

<45

<45

<45

Kapindahan condensate maksimum

L/h

42

60

94

120

180

Nilai PH cai condensate

-

4.8

4.8

4.8

4.8

4.8

Diaméter panganteur flue

mm

250

250

250

300

400

Pasokan cai sareng ukuran antarmuka uih deui

-

DN100

DN100

DN100

DN100

DN100

Exchanger panas Gemblengna ukuran

L

mm

528

632

941

1147

1559

W

mm

621

621

621

621

621

H

mm

1075

1075

1075

1075

1075

 

Tujuan komérsial pinuh Premixed Condensing Tipe Gas-dipecat Pemanasan Boiler (OEM / ODM)

蓝焰高科冷凝铸铝燃气锅炉 OEM(高清 第10页)2022_01
蓝焰高科冷凝铸铝燃气锅炉 OEM(高清 第11页)2022_01

Conto Aplikasi

散热器和地暖的采暖循环系统

多台燃气锅炉联控的采暖循环系统

Pangembangan sareng Produk Produksi

Inblock matak Silicon Magnésium Aluminium Alloy Exchanger Panas

The matak silikon aluminium exchanger panas husus pikeun condensing komérsial low nitrogén gas alat keur ngagolakkeun ieu tuang tina silikon aluminium alloy magnésium, kalawan efisiensi bursa panas tinggi, résistansi korosi, durability sarta karasa tinggi.Ieu lumaku pikeun exchanger panas utama boiler gas condensing komérsial kalawan dipeunteun beban panas handap 2100 kW.

produk nu adopts prosés casting-tekanan low, sarta laju molding produk nu leuwih luhur ti éta produk sarupa di imah jeung di mancanagara.Bukaan beberesih anu tiasa dicabut dipasang di sisi.Sajaba ti éta, wewengkon bursa panas kondensasi gas flue adopts bahan palapis dipaténkeun parusahaan, nu éféktif bisa nyegah lebu jeung déposisi karbon.

图片1
图片2
图片3

28Kw~46Kw Panas Exchanger

60Kw ~ 120Kw Exchanger Panas

150Kw ~ 350Kw Exchanger Panas

图片4

500Kw ~ 700Kw Heat Exchanger

cvdscv

1100Kw ~ 1400Kw Exchanger Panas

dsad

2100Kw Exchanger Panas

Panalungtikan profésional, manufaktur profésional, ngungudag unwavering kaunggulan "mangrupakeun filsafat bisnis urang.

Tim R&D inovatif ngeunaan Blue-Flame Hi-Tech tiasa nyayogikeun solusi pribadi pikeun pangguna, tim pabrik kami dirancang khusus pikeun sumber hawa kelas dunya, sumber cai, sumber taneuh sareng sumber limbah produk unit pompa panas mesin gas, ku kituna pangguna tiasa nampi a pangalaman hemat energi praktis.Blue-Flame Hi-Tech ditangtukeun pikeun jadi "supplier utama dunya tina refrigeration gas-Powered, pemanasan sarta sistem cai panas / boiler domestik".

Sajarah Pangwangunan pabrik urang

csc

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami