. Cina pangleuleusna ti beusi tuang produk pabrik jasa jeung suppliers |Casiting

jasa produk beusi tuang ductile

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Asesoris kareta beusi tuang ulet

Beusi tuang ulet / Nodular mangrupikeun bahan beusi tuang anu kakuatan tinggi anu dikembangkeun dina taun 1950-an.Sipat komprehensif na deukeut baja.Dumasar kana sipat anu saé, éta parantos suksés dianggo pikeun tuang sababaraha bagian kalayan kakuatan anu kompleks, kakuatan, kateguhan, sareng tahan ngagem.beusi tuang nodular geus gancang dimekarkeun jadi bahan beusi tuang kadua ngan pikeun beusi tuang abu sarta loba dipaké.Nu disebut "ngaganti beusi pikeun baja" utamana nujul kana beusi pangleutikna.

Asesoris karéta api anu kami hasilkeun nganggo beusi tuang ulet / nodular dianggo pikeun nyepetkeun rel baja dina konstruksi karéta api.

1 (1)

Garis produksi molding otomatis dianggo pikeun ngahasilkeun asesoris karéta api.Kualitas luhur, kapasitas produksi luhur.

Urang ogé bisa ngahasilkeun ductile matak beusi pan ngarojong & spiders, pangleuleusna ti matak panutup manhole beusi.

1 (2)
1 (3)

Bubuka ringkes pabrik produk beusi tuang ulet kami

modal kadaptar:

3 juta dina RMB

modal umum:

22 juta dina RMB

pagawe:

320 jalma

kapasitas produksi dirancang taunan:

2000 ton

wewengkon nutupan:

18000m2

tungku induksi frékuénsi sedeng:

5t:2sét;1,5t:1set;1t:1 geu

perpisahan nangtung flaskless némbak-squeeze molding garis produksi:

2 jalur


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk