. Cina Condensing tipe pinuh premixed tuang silikon aluminium exchanger panas pikeun tungku pemanasan somah / manaskeun cai (JY tipe) pabrik jeung suppliers |Casiting

Condensing tipe pinuh premixed tuang silikon aluminium exchanger panas pikeun tungku pemanasan rumah tangga / manaskeun cai (jinis JY)

Katerangan pondok:

Spésifikasi produk: 28KW, 36KW, 46KW;

Struktur kompak jeung dipercaya, kakuatan tinggi, beurat hampang, dirancang husus pikeun pemanasan gas domestik.;

Saluran cai internal nyaéta saluran ageung, aliran cai langkung lancar, anu kondusif pikeun bursa panas sadayana;

Aya port beberesih dipasang di sisi, nu bisa kalayan gampang ngabersihan lebu jeung nyegah clogging;

Integrated casting silikon aluminium bahan alloy magnésium, bahan ngabogaan lalawanan korosi kuat;

Desain high-end kalayan produksi skala ageung, hargana kompetitif sacara internasional.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Parameter téknis utamatipe LDinblock casting Silicon Aluminium Magnésium Alloy exchanger panas

Data Téknis / Modél

hijian

GARC-AL 28

GARC-AL 36

GARC-AL 46

Input Panas dipeunteun maksimum

KW

28

36

46

Suhu cai outlet maksimum

80

80

80

Min / Max tekanan sistem cai

Bar

0.2/3

0.2/3

0.2/3

kapasitas suplai cai panas

M3/jam

1.2

1.6

2.0

aliran cai maksimum

M3/jam

2.4

3.2

4.0

suhu gas buang

<80

<80

<80

suhu gas buang

<45

<45

<45

Kapindahan condensate maksimum

L/h

2.4

3.1

3.9

Nilai PH cai condensate

-

4.8

4.8

4.8

烟道接口直径

Diaméter panganteur flue

mm

70

70

70

Pasokan cai sareng ukuran antarmuka uih deui

-

DN25

DN25

DN32

Exchanger panas Gemblengna ukuran

L

mm

170

176

193

W

mm

428

428

442

H

mm

202

266

337

Pangembangan sareng Produk Produksi

Inblock matak Silicon Magnésium Aluminium Alloy Exchanger Panas

The matak silikon aluminium exchanger panas husus pikeun condensing komérsial low nitrogén gas alat keur ngagolakkeun ieu tuang tina silikon aluminium alloy magnésium, kalawan efisiensi bursa panas tinggi, résistansi korosi, durability sarta karasa tinggi.Ieu lumaku pikeun exchanger panas utama boiler gas condensing komérsial kalawan dipeunteun beban panas handap 2100 kW.

produk nu adopts prosés casting-tekanan low, sarta laju molding produk nu leuwih luhur ti éta produk sarupa di imah jeung di mancanagara.Bukaan beberesih anu tiasa dicabut dipasang di sisi.Sajaba ti éta, wewengkon bursa panas kondensasi gas flue adopts bahan palapis dipaténkeun parusahaan, nu éféktif bisa nyegah lebu jeung déposisi karbon.

图片1
图片2
图片3

28Kw~46Kw Panas Exchanger

60Kw ~ 120Kw Exchanger Panas

150Kw ~ 350Kw Exchanger Panas

图片4

500Kw ~ 700Kw Heat Exchanger

cvdscv

1100Kw ~ 1400Kw Exchanger Panas

dsad

2100Kw Exchanger Panas

Panalungtikan profésional, manufaktur profésional, ngungudag unwavering kaunggulan "mangrupakeun filsafat bisnis urang.

Tim R&D inovatif ngeunaan Blue-Flame Hi-Tech tiasa nyayogikeun solusi pribadi pikeun pangguna, tim pabrik kami dirancang khusus pikeun sumber hawa kelas dunya, sumber cai, sumber taneuh sareng sumber limbah produk unit pompa panas mesin gas, ku kituna pangguna tiasa nampi a pangalaman hemat energi praktis.Blue-Flame Hi-Tech ditangtukeun pikeun jadi "supplier utama dunya tina refrigeration gas-Powered, pemanasan sarta sistem cai panas / boiler domestik".

Sajarah Pangwangunan

csc

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami