. Cina tuang baja ring karét gabungan bertulang beton pipa kapang pabrik Usuk jeung suppliers |Casiting

Tuang baja karét ring joint bertulang beton pipe kapang Usuk

Katerangan pondok:

Ngaran Produk: Dikuatan Pipa Beton kapang Usuk, RCP Handap Ring / Handap Dulang

Bahan:Cast Steel, ductile Cast Beusi

Téknologi Produksi:Casting, las, Bending, Annealing, Lathing,

Pamakéan:Ngahasilkeun Pipa Beton bertulang, Pabrikan Pipa Semén

Pangiriman Port jeung Sarat: FOB Tianjin Xingang;palabuhan tujuan CFR / CIF

Sarat Produksi / Pabrikan:Numutkeun Gambar Pelanggan

Pangiriman / Angkutan:OT Wadahna ku Laut

Syarat séjén:ODM OEM nurutkeun sarat konsumén jeung gambar

Cast Steel, Ductile Cast Iron, Gray Cast Iron, sadayana sayogi!

 

 


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ring handap / baki handap / Usuk handap, mangrupakeun bagian konci salila produksi hiji beton bertulang / pipa semén.Hal ieu dipaké pikeun ngarojong / ngangkat kandang tulangan, kapang pipa, sarta sakabeh concretes salila ngahasilkeun pipa a, sanggeus pagawean produksi pipa a, pallets handap / ring handap / baki handap masih bakal ngarojong beton bertulang / pipa semén. saacan pipa tos rengse cageur, lajeng pallets / ring / baki bakal dipaké deui dina sirkulasi salajengna.

Ring handap / pallets / baki bisa dijieun tina baja tuang, beusi ductile, atawa ditinju / stressed / dicap.

Pausahaan urang pisan terampil sarta ngalaman manufaktur nu pallets kapang pipe beton / ring handap / baki handap.Kami geus dijieun leuwih 7000pcs of pallets handap ngawengku rentang ukuran tina 300mm mun 2100mm pikeun customer urang peuntas laut.

The pallets mangrupakeun bagian obligate bari ngahasilkeun beton bertulang / pipa drainase semén, ieu disimpen di handap sarta jero hiji kapang pipe pikeun ngarojong kapang pipe luar jeung kandang tulangan.Éta kedah cukup kuat supados tiasa ngadukung ton bahan di dinya, ku kituna kami ngahasilkeun baja tuang khusus, éta gaduh ciri kakuatan anu langkung luhur, tahan ngagem, henteu aya deformasi, umur panjang.

data téhnik utama produk

Bahan:

baja tuang husus

Jenis sambungan pipa semén:

Karét ring gabungan

Toleransi dimensi:

+-0,5 mm

rentang ukuran pallets:

300mm ka 2100mm

Kekasaran permukaan kerja:

≦Ra3.2

Téknologi produksi:

Casting, annealing, las, machining

Unit beurat produk:

18 kg nepi ka 600 kg

Atribusi produk:

produk ngaropéa nurutkeun gambar customer urang

Prosés téhnologi produksi utama

Gambar → muka kapang → molding → casting → annealing → machining kasar → las → finish machining → packing

Bungkusan & Pangiriman

*FOB XINGANG PORT

* Usuk baja pikeun nanggung beurat palet + minyak slushing pikeun anti karat + tali kawat baja pikeun ngamankeun bungkusan + pilem palastik pikeun panyalindungan lebu

* Pikeun dikirim ku wadahna 20'OT

1 (5)
1 (4)

Pamayaran & Pangiriman

* Sarat pamayaran: 30% pamayaran handap ku T / T, kasaimbangan saméméh kiriman ku T / T

* Sarat Pangiriman: biasana dina 3month ka 7month gumantung kuantitas pesenan

Aplikasi

Pallets ieu dianggo dina industri produk semén, pikeun ngahasilkeun pipa beton bertulang.Kalayan jumlah pallets anu ageung, mesin pembuatan pipa anjeun tiasa ngahasilkeun pipa pas pisan, ampir pipa tiasa diproduksi unggal 2-3 menit.

1 (1)
1 (2)

Pallets aya dina produksi pipa

1 (3)

Gambar tina pipa gabungan ring karét anu diproduksi sareng palet


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk