. Cina tuang baja siram gabungan bertulang beton pipa kapang pabrik Usuk jeung suppliers |Casiting

Tuang baja siram gabungan bertulang beton pipa kapang Usuk

Katerangan pondok:

Cast Steel, ductile Cast Beusi, Gray matak Beusi, stamping / punching Usuk sadia!


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Ngaran Produk::Ngaran Produk: Dikuatan Pipa Beton Mold Pallet, RCP Bottom Ring / Bottom Tray
  • Métode Sambungan/Tungtung Sambungan Pipa::Siram Joint
  • Bahan::Baja tuang, Beusi tuang ulet, lambaran baja
  • Téknologi Produksi::Casting, las, Bending, Annealing, Lathing,
  • Pamakéan::Ngahasilkeun Pipa Beton bertulang, Pabrikan Pipa Semén
  • Port Pangiriman sareng Sarat::FOB Tianjin Xingang;palabuhan tujuan CFR / CIF
  • Syarat Produksi / Pabrikan::Numutkeun Gambar Pelanggan
  • Pangiriman / Angkutan::20'OT Wadahna ku Laut
  • Syarat séjén::ODM OEM nurutkeun sarat konsumén jeung gambar
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Ring handap / baki handap / Usuk handap, mangrupakeun bagian konci salila produksi hiji beton bertulang / pipa semén.Hal ieu dipaké pikeun ngarojong / ngangkat kandang tulangan, kapang pipa, sarta sakabeh concretes salila ngahasilkeun pipa a, sanggeus pagawean produksi pipa a, pallets handap / ring handap / baki handap masih bakal ngarojong beton bertulang / pipa semén. saacan pipa tos rengse cageur, lajeng pallets / ring / baki bakal dipaké deui dina sirkulasi salajengna.

    Ring handap / pallets / baki bisa dijieun tina baja tuang, beusi ductile, atawa ditinju / stressed / dicap.

    Pausahaan urang pisan terampil sarta ngalaman manufaktur nu pallets kapang pipe beton / ring handap / baki handap.Kami geus dijieun leuwih 7000pcs of pallets handap ngawengku rentang ukuran tina 300mm mun 2100mm pikeun customer urang peuntas laut.

    The pallets mangrupakeun bagian obligate bari ngahasilkeun beton bertulang / pipa drainase semén, ieu disimpen di handap sarta jero hiji kapang pipe pikeun ngarojong kapang pipe luar jeung kandang tulangan.Éta kedah cukup kuat supados tiasa ngadukung ton bahan di dinya, ku kituna kami ngahasilkeun baja tuang khusus, éta gaduh ciri kakuatan anu langkung luhur, tahan ngagem, henteu aya deformasi, umur panjang.

    data téhnik utama produk

    Bahan:

    baja tuang husus

    Jenis sambungan pipa semén:

    Karét ring gabungan

    Toleransi dimensi:

    +-0,5 mm

    rentang ukuran pallets:

    225mm ka 2100mm

    Kekasaran permukaan kerja:

    ≦Ra3.2

    Téknologi produksi:

    Casting, annealing, las, machining

    Unit beurat produk:

    7 kg nepi ka 400 kg

    Atribusi produk:

    produk ngaropéa nurutkeun gambar customer urang

    Prosés téhnologi produksi utama

    préparasi molding → casting / las → annealing → machining kasar → las → finish machining → packing

    Bungkusan & Pangiriman Sarat

    *FOB XINGANG PORT

    * Usuk baja pikeun nanggung beurat palet + minyak slushing pikeun anti karat + tali kawat baja pikeun ngamankeun bungkusan + pilem palastik pikeun panyalindungan lebu

    * Pikeun dikirim ku wadahna 20'OT

    1 (3)
    1 (1)

    Widang Produksi tina Usuk Dicap / Ditinju / Dipencet

    IMG_20170617_145930
    cof

    Aplikasi

    Pallets ieu dianggo dina industri produk semén, pikeun ngahasilkeun pipa beton bertulang.Kalayan jumlah pallets anu ageung, mesin pembuatan pipa anjeun tiasa ngahasilkeun pipa pas pisan, ampir pipa tiasa diproduksi unggal 2-3 menit.

    1 (5)
    1 (4)

    Pallets aya dina produksi pipa

    1 (2)

    Gambar tina pipa gabungan ring siram dihasilkeun ku pallets FJ

    Pamayaran & Pangiriman

    * Sarat pamayaran: 30% pamayaran handap ku T / T, kasaimbangan 70% saméméh pengiriman barang ku T / T

    * Sarat Pangiriman: biasana dina 3month ka 7month gumantung kuantitas pesenan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk