. Cina Cast aluminium-silikon alloy radiator pabrik jeung suppliers |Casiting

Tuang radiator alloy aluminium-silikon

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Radiator

Bahan: Tuang Silicon Aluminium

Téhnologi casting: Low Tekanan Keusik Casting

Lebur:panengah frékuénsi tungku

OEM / ODM sadia nurutkeun sampel atawa gambar


Rincian produk

Tag produk

Pendahuluan Bahan

Alloy aluminium silikon luhur nyaéta alloy binér anu diwangun ku silikon sareng aluminium, sareng mangrupikeun bahan manajemén termal dumasar-logam.Bahan alloy aluminium-silikon anu luhur tiasa ngajaga sipat silikon sareng aluminium anu saé, henteu ngotoran lingkungan, sareng henteu ngabahayakeun pikeun awak manusa.Kapadetan alloy aluminium-silikon luhur nyaéta antara 2.4 ~ 2.7 g / cm³, sareng koefisien ékspansi termal (CTE) antara 7-20ppm / ℃.Ngaronjatkeun eusi silikon sacara signifikan tiasa ngirangan dénsitas sareng koéfisién ékspansi termal tina bahan alloy.Dina waktu nu sarua, alloy aluminium-silikon tinggi ogé boga konduktivitas termal alus, stiffness husus tinggi na rigidity, kinerja plating alus kalawan emas, pérak, tambaga, jeung nikel, weldable kalawan substrat, sarta precision machining gampang.Éta mangrupikeun bahan bungkusan éléktronik kalayan prospek aplikasi anu lega.

Metodeu manufaktur bahan komposit aluminium-silikon tinggi alloy utamana ngawengku di handap: 1) smelting na casting;2) métode resapan;3) bubuk metalurgi;4) vakum metoda mencét panas;5) cooling gancang / métode déposisi semprot.

Prosés Produksi

1) Métode lebur sareng tuang

Alat-alat pikeun smelting na casting metoda basajan, béaya rendah, sarta bisa ngawujudkeun produksi industrial skala badag, sarta éta métode persiapan paling éksténsif pikeun bahan alloy.

2) Métode impregnation

Métode impregnasi diwangun ku dua metode: metode infiltrasi tekanan sareng metode infiltrasi tanpa tekanan.Metodeu infiltrasi tekanan ngagunakeun tekanan mékanis atawa tekanan gas dikomprés sangkan logam dasar ngalembereh neuleumkeun kana celah tulangan.

3) Metalurgi bubuk

Metalurgi bubuk nyaéta ngabubarkeun proporsi nu tangtu bubuk aluminium, bubuk silikon jeung map seragam, campur jeung ngawangun powders ku cara mencét garing, suntik jeung métode séjénna, sarta ahirna sinter dina atmosfir pelindung pikeun ngabentuk bahan denser.

4) Vakum métode mencét panas

Metodeu mencét vakum panas nujul kana prosés sintering dimana tekanan ngabentuk sareng tekanan sintering dilaksanakeun dina waktos anu sami.Kauntungannana nyaéta: ①Bubukna gampang ngalir sareng densify;② Suhu sintering sareng waktos sintering pondok;③Détanna luhur.Prosés umum nyaéta: dina kaayaan vakum, bubuk disimpen dina rongga kapang, bubuk dipanaskeun bari diteken, sareng bahan anu kompak sareng seragam kabentuk saatos waktos anu pondok.

5) cooling gancang / déposisi semprot

Rapid cooling / téhnologi déposisi semprot mangrupakeun téhnologi solidification gancang.Cai mibanda kaunggulan handap: 1) euweuh macro-segregation;2) rupa jeung seragam equiaxed kristal mikrostruktur;3) fase présipitasi primér rupa;4) eusi oksigén low;5) ningkat kinerja processing termal.

Klasifikasi

(1) Hypoeutectic silikon alloy aluminium ngandung 9% -12% silikon.

(2) Eutectic silikon alloy aluminium ngandung 11% nepi ka 13% silikon.

(3) Eusi silikon alloy aluminium hypereutectic luhur 12%, utamana dina rentang 15% nepi ka 20%.

(4) Jalma kalawan eusi silikon 22% atawa leuwih disebut alloy aluminium-silikon tinggi, nu 25% -70% nu utama, sarta eusi silikon pangluhurna di dunya bisa ngahontal 80%.

Aplikasi

1)-kakuatan High bungkusan circuit terpadu: tinggi-silikon alloy aluminium nyadiakeun dissipation panas éféktif;

2) Carrier: Ieu bisa dipaké salaku tilelep panas lokal sangkan komponén leuwih raket disusun;

3) Pigura optik: alloy aluminium silikon tinggi nyadiakeun koefisien ékspansi termal low, rigidity tinggi na workability;

4) Panas tilelep: High silikon aluminium alloy nyadiakeun dissipation panas éféktif jeung rojongan struktural.

5) bagian Otomatis: High-silikon bahan alloy aluminium (eusi silikon 20% -35%) boga sipat tribological alus teuing, sarta bisa dipaké salaku bahan tahan maké-tahan lightweight canggih pikeun pamakéan di sagala rupa parabot transportasi, rupa mesin kakuatan, jeung mesin. parabot., Fasteners husus sarta parabot geus loba dipaké.

alloy aluminium-silikon tinggi boga runtuyan kaunggulan kayaning gravitasi husus leutik, beurat hampang, konduktivitas termal alus, koefisien ékspansi termal low, stabilitas volume, résistansi maké alus, sarta lalawanan korosi alus, sarta loba dipaké salaku liner silinder, pistons, sareng rotor mesin mobil., Cakram marake jeung bahan séjén.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami