. Cina pabrik jasa casting aluminium sarta suppliers |Casiting

jasa casting aluminium

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian

Aluminium tuang mangrupakeun jenis téhnologi casting, yén aluminium murni atawa ingot alloy aluminium disiapkeun nurutkeun rasio komposisi baku, sarta dipanaskeun ngahurungkeun kana cair atawa alloy aluminium molten, lajeng tuang cair aluminium atawa alloy aluminium molten kana. a kapang profésional atawa rongga jeung leuwih tiis pikeun ngabentuk bagian aluminium tina bentuk diperlukeun.

Aluminium dipaké dina aluminium matak disebut: tuang alloy aluminium.

Téknologi casting aluminium ilahar dipaké nyaéta: casting keusik, casting kapang logam, casting investasi, casting tekanan, casting busa leungit, casting tekanan low, tekanan diferensial casting, squeeze casting, vakum nyeuseup casting, casting centrifugal, precision casting, casting kapang permanén, jsb .

Ayeuna, téhnologi casting aluminium kami téh Low Tekanan Keusik Casting.produktivitas taunan urang téh ngeunaan 600tons.Our ayeuna casting produk aluminium nyaéta kieu:

jasa casting aluminium (3)

Kopling hidrodinamik pikeun alat-alat pertambangan batubara

jasa casting aluminium (5)

Pompa impeller pikeun alat minging batubara

jasa casting aluminium (6)

Panutup tungtung pikeun alat transmisi gas alam kulon-wétan

jasa casting aluminium (4)

panutup screw


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami