Tentang Kami

1

Tuang Kualitas Inten, Jieun Kahirupan Éndah!

Shijiazhuang Casiting Trading Company mangrupakeun supplier profésional anu husus dina rupa-rupa castings.Urang bisa ngahasilkeun sarta nyadiakeun rupa-rupa castings baja, pangleuleusna ti / abu castings beusi, castings aluminium kalawan beurat Unit produk ti sababaraha kilogram nepi ka 10000 kilogram.

pabrik urang nyertakeun wewengkon leuwih ti50000 méter pasagi, sarta total kapasitas produksi rupa castings ngaleuwihan30.000 ton/taun, Ieu mangrupakeun perusahaan ngarah dina produksi castings mesin tambang batubara di Cina.Urang boga total leuwih ti500karyawan kaasup rupa insinyur casting, technicians, pagawe teknis terampil senior, staf administrasi.Simkuring gaduh dua garis molding otomatis: hiji nyaeta VRH molding garis produksi, sejen nyaeta résin keusik produksi molding garis.Prosés casting adopts sistem software simulasi komputer, nu bisa simulate prosés casting gancang, akurat tur comprehensively.Parabot smelting ngawengku tungku busur listrik, tungku frékuénsi panengah jeung LF pemurnian tungku.Alat-alat perlakuan panas kalebet tungku résistansi desktop sareng tungku gas, sadayana dikontrol ku program otomatis.Urang ogé geus leungit parabot casting busa jeung a205 Kgtuang baja tungku test bahan anyar, nu bisa ngawujudkeun test ka produksi badag skala castings rupa bahan.

Pabrik urang gaduh alat pamariksaan anu lengkep sareng mandiri.Pamariksaan dina situs dilengkepan ku analisa spéktrum émisi vakum langsung, inspektur ukur tilu koordinat, detektor partikel magnét baseuh ageung, detektor cacad ultrasonik, sareng detektor cacad anu nembus warna.Kalayan laboratorium keusik molding pinuh sareng pusat uji, urang tiasa ngahontal kadali kualitas anu ketat dina sagala aspek tina bahan baku, prosés produksi dugi ka produk ahir.

Didorong ku konsép produk héjo sarta bersih salaku arah ngembangkeun pabrik urang, urang ngadegkeun hiji kualitas luhur, efisiensi tinggi, low-konsumsi, bersih, sistem casting fléksibel, ngagunakeun bahan casting gampang renewable na recyclable jeung prosés casting.Sistim panyabutan lebu konversi frékuénsi canggih ngajaga kaséhatan industri foundry sarta greatly ngurangan polusi tina casting ka lingkungan.Pabrik urang mangrupakeun domestik "kelas munggaran ramah lingkungan perusahaan casting héjo" sarta "Cina Héjo Casting Demonstrasi perusahaan" ditunjuk ku Cina Foundry Association.

Rupa-rupa produk casting kami parantos diékspor ka seueur nagara sareng daérah di dunya sapertos Amérika Serikat, Inggris, Vietnam, Bangladés, Australia, Turki sareng saterasna.

Kami ngarepkeun gawé bareng sareng palanggan énggal sareng lami pikeun kaayaan win-win!